mandag 22. februar 2016

Kull 13 - Ni dager gamle

Kull 13 er over en uke gamle nå, og alle 12 ungene utvikler seg i et jevnt og godt tempo. Det er små størrelsesforskjeller i kullet, og Lou har virkelig vist seg å være en ekstremt omsorgsfull og rolig førstegangsmamma.

Siden dette er vårt første black-baserte kull, er det ekstra spennende å følge med på utviklingen deres, særlig av pigment og farge. Det kan tenkes at noen av ungene blir silver black som Brumle, men fargeforskjellen mellom vanlig black og silver black er minimal, og synes ikke før ungene er litt eldre. Ellers er syv av ungene er helfarget black, mens fem av dem er black banded. Jeg kan nesten ikke vente til ungene nærmer seg tre uker, og de alle får tydlig langhårspels! For noen søte hårballer
de kommer til å bli.

I dag tok jeg også en liten kikk på kjønnene, og foreløpig ser det ut som om det er 4 gutter og 8 jenter i kullet:

1 black banded gutt
3 black gutter
4 black banded jenter
4 black jenter

Dermed trenger jeg litt hjelp til å finne 12 søte navn på M. Legg veldig gjerne igjen en kommentar her eller på facebook! :-)

Det er mulig å stå på ventelisten til en unge fra dette kullet allerede nå. I tillegg har vi fremdeles alle fem ungene fra kull 12 til salgs, pluss én dverghamsterunge etter Daya+Milo. Se til-salgs-siden for mer info!

Lou med sin lille mini-me.


Kull 13, alle 12 ungene, ni dager gamle.
Kull 13, alle jentene (8 stk.)


Kull 13, alle guttene. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar